Категории

Заявка и Доставка :: Коледни Фото Подаръци - ☆АРТ™

Заявка и Доставка :: Коледни Фото Подаръци

Доставките се изпълняват с куриер Еконт, до посочен адрес или офис -ориентировъчно цената е около 4.50 - 6.80 лв за пратките до 1 кг  и се начислява отделно към сумата по Вашата заявка от куриера, според населеното място, теглото и стойността на наложения платеж по пратката.

Можете да направите заявка през сайта koledni.art-suveniri.com или чрез e-mail: koledni@art-suveniri.com, като ни изпратите линк към избрания модел, снимка и текста, който да присъства. Ще подготвим проект - мостра на Вашите Коледни Сувенири и ще Ви изпратим визията за одобрение по e-mail до 3-7 работни дни//отнася се за заявки с персонализация подадени до 13-ти Декември//.

Стандартно изпълняваме заявките в срок от 2 до 4 работни дни, след одобрен дизайн, а дизайните за преглед се подготвят за около 4 дни.

Важно!!!В натоварения декемврийски период: , след 13-ти заявките се изпълняват БЕЗ Предварителна Визия През имейл - директно отпечатваме и изпращаме в срок от 3 до 7 работни дни!

Стъпки на Поръчката: Изпратете снимка, може и текст ако желаете. Следва подготовка на Вашия дизайн //от 1 - 4 дни// и обратно ще получите проекта за одобрение, преди изработка.

Благодарим Ви за заявката, Вие ще ни благодарите при доставката!

За всички заяквки ползваме услугата ППП - на Еконт и Спиди - получавате пратката си до офис на Еконт, заплащате в брой при доставка с опция преглед и изисквате от куриера Касовоя Бон - Разписка по услугата пощенски паричен превод.

пощенски паричен превод и касов бон

Начин на плащане - при доставка: Заплащането на продуктите се извършва чрез наложен платеж при получаването им от куриера. *Не приемаме плащане в брой в офис - лично приемане, а само заплащане чрез куриер в момента на получаване на Вашата пратка и/или заплащане по банков път - авансово, преди изпращане на Вашата пратка.

Плащането на продуктите от клиента се извършва с Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод (куриера след това, ни плаща сумата по банка). Самата услуга не налага допълнителни усилия от страна на клиента. Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. ЕКОНТ //или  Спиди//  -  лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. За направеното от клиента плащане, куриерът издават разписка за пощенски паричен превод на стойността на наложения платеж.

Тази разписка за пощенски паричен превод е законово признат документ, който замества фискалния (касов) бон и е доказателство за извършено плащане. Необходимо е клиентът да пази разписката, която се прилага и връща заедно с пратката, ако той пожелае връщане или рекламация. В случай, че на клиента е издадена фактура, разписката за пощенски паричен превод следва да бъде прикрепена към фактурата.

За Въпроси и уточнения относно пласмента на направената от Вас заявка - моля, изпратете номер на Вашата поръчка през имейл и опишете запитването си.

e-mail: koledni@art-suveniri.com

Реални Снимки и Мостри, можете да разгледате във ФБ галерията ни :

Няма добавени продукти в тази категория

Стенни и Работни